Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born interaktiv soft touch guttedukke med tilbehør - 43 cm

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 487,- kr
På lager
SKU
09184-52
   

For første gang føles Baby Born nå enda mykere - perfekt å kose med. Kroppen hans har blitt mykere og mer fleksibel, så de livaktige funksjonene som alle fungerer uten batterier, er enda lettere å leke med. Baby Borns armer er mer mobile nå, som gjør det lett som en lek å kle på dukken. Baby Born Boy elsker å spise babymaten fra skålen med skjeen sin, og yndlingsdrikken hans er vann fra tåteflasken.

Når han er lei seg og man klemmer overkroppen hans, gråter han en ekte dukketåre. Kanskje han må tisse? Ved å presse på den myke magen får man den lille til å tisse litt, og så gjør han til og med 'nummer to' når man trykker på en knapp. Når han blir lagt ned, lukker øynene hans seg - så mangler han bare en smokk i munnen. Baby Born dukken kan også bades.

Inkluderer BABY born Boy med sparkedress og lue på, 1 potte, 1 bleie, 1 skål med skje, 1 porsjon grøt, 1 tåteflaske, 1 fødselssertifikat og et vennskapsarmbånd til hvert barn og dukken deres.

  • Størrelse 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Mer informasjon
Model824375
EAN4001167824375
MerkeBaby Born

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.