Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Brother antrekk - rød hettegenser og bukse til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
01205-97
   

BABY Born Brother er den beste broren i verden, og nå kan han også kle seg stilig med dette todelte antrekket. På den røde hettegenseren hans står det til og med "best bro", bare for å utelukke all tvil. Hettegenseren har lag-på-lag-look og har søte bamseører på hetten. De ekstra ørene kan kobles til at Bror elsker å overhøre hva jentene snakker om. De hullete dongeribuksene er lappet med kule merker, og gir broren en kul look. Når dukken (kjøpes separat) ikke bruker klærne, kan de henges pent på den medfølgende kleshengeren.

Inneholder:

  • Hettegenser
  • Dongeribukse
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell828199
EAN4001167828199
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.