Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born interaktiv Brother dukke - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 543,-
Utsolgt
SKU
09184-60

Baby Born og søsteren hennes tenker hele tiden ut nye triks de kan lure broren sin med. Men bare ett glimt på Baby Borns bror, så vet man godt at han selv har mange triks i ermet. Det brune håret hans er alltid bustete etter all leken. Men det er ikke noe problem - en rask tur med børsten, og så er det fint igjen.

Han har en kul stripete skjorte på, bukser med jeans-utseende og kule sko. Yndlingsleken hans er gjemsel. Han gjemmer seg bak gardiner, og så snart den som skal finne ham har gått forbi, gjemmer han seg under bordet. Au, han slo seg på bordet - nå gråter han. Han får en skvett vann og kommer ned på bakken igjen før han skal bade. Vent - hvor ble han av nå? Baby Born bror-dukken kan også bades.

Inneholder:

  • Baby Born dukke med klær
  • Sko og hårbørste
  • Smykke og flaske

Detaljer:

  • Størrelse 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell825365
EAN4001167825365
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.