Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Car Seat - lilla og rosa bilsete til dukke 36-43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
06205-22
   

Sikkerheten kommer alltid først for din BABY Born dukke. Og når dere skal på biltur kan hun festes sikkert i bilsetet slik at hun kan sitte komfortabelt og trygt under bilturen. Setet er stabilt og trygt og har sitt eget selesystem, og passer for dukker mellom 36-43 cm. Setet er lilla og rosa med et søtt trykk. Kjør forsiktig, og ha en fin tur!

Inneholder:

  • BABY Born bilsete med selesystem

Detaljer:

  • Passer til dukker 36-43 cm
  • Mål: 30 x 26 x 15 cm
  • Vekt: ca 1 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell828830
EAN4001167828830
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.