Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born bæresele til dukke - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
01205-81
   

I denne søte bæreselen for dukker kan Baby Born alltid være i nærheten av sine dukkeforeldre. Bæreselen er perfekt til tur. Nå kan du endelig få med deg din Baby Born over alt. Fest bæreselen på magen og sett Baby Born i selen. Dukken elsker å ha oversikten og få med seg alt som skjer.

Detaljer:

  • Bæreselen er lilla med morsomme trykk.
  • Festes med spenne rundt livet og stropp rundt halsen.
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell828038
EAN4001167828038
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.