Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Casuals antrekk - rosa jakke og blå bukser til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
09184-63
   

Med denne lekre rosa jakken med lekent motiv er BABY Born kledd for enhver anledning. De kule jeansene har en dekorativ regnbue på ene buksebeinet, og matcher motivet på jakken. Antrekket er behagelig og stilig, og BABY Born har gjerne på seg klærne for en tur til parken, eller hva med en tur til senteret? Når antrekket ikke er i bruk kan det henges pent på den medfølgende kleshengeren.

Inneholder:

  • Rosa jakke
  • Blå bukser
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukke 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell824542
EAN4001167824542
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.