Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born City scooter-hjelm til dukke - med justerbart visir - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
04218-113
   

Denne stilige gule hjelmen med sølvglitter-pynt er ikke bare kul, men veldig viktig når Baby Born skal ut å kjøre med scooteren. Hvis Baby Born plutselig skulle falle så er det viktig at hodet alltid er godt beskyttet. Visiret på hjelmen beskytter mot vær og vind, og hvis Baby Born skal stoppe for å se på naturen eller med venner kan visiret enkelt dras opp, og ned igjen når hun skal kjøre. Kombiner hjelmen med 830192 BABY Born City Glam fjernstyrt scooter og baby Born er klar for en morsom scootertur.

Inneholder:

  • BABY Born City scooter-hjelm til dukke

Detaljer:

  • Passer til dukke størrelse 43 cm 
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell830239
EAN4001167830239
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.