Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe party set

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
03184-51
   

Alle vet at Baby Born er en riktig festprinsesse. Det spiller ingen rolle om det er hennes virkelig fødselsdag eller ikke. Det er bestandig noe å feire. Baby Born sin festkjole med festlige sløyfer og andre festlige motiver.

Hun kombinerer fest-settet med komfortable lyserøde ballerinasko. Så når klærne er på plass, hva mer trenger du for et selskap? En kake med lys, selvfølgelig! Sjokoladekake med glasur på toppen; det liker hun. Originale klær og tilbehør til Baby Born dukken.

Inkluderer:

  • Kjole
  • Ballerinasko
  • Diadem
  • Fødselsdagskake med kakekniv
  • 4 tallerkener
  • 4 gafler
  • 4 krus

Alder: fra 3 år.

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell825242
EAN4001167825242
MerkeBaby Born

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.