Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe Pram - sammenleggbar dukkevogn med bærebag og stelleveske

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 943,-
Få igjen på lager
SKU
06205-26
   

Trenger din BABY Born dukke en dukkevogn? Da er denne perfekt, da vognen har alt du trenger. Med sammenleggbart metallunderstell, brede hjul og romslig kurv under setet sørger denne klassiske vognen for at barnet ditt får en fullstendig trilleturopplevelse. Ikke engang dårlig vær kan legge en demper på moroa. 

Kalesjen kan tas opp og ned, og bærebagen er avtakbar og kan brukes både alene og i vognen. Rygg- og fotseksjonene er justerbare, slik at dukken både kan sitte og ligge i vognen. Dukkevognen har dessuten god plass til utstyr i kurven under vognen, og den medfølgende stellevesken kan holde alt din dukke trenger av bleier, dukkemat og klesskift.

Dukkevognen passer til barn fra 3 år og oppover. Håndtaket er høyde-justerbart, slik at den kan tilpasses høyden på barnet. Den oppmuntrer til fantasifull lek og morsomt rollespill, og mulighetene er uendelige med BABY Born Deluxe Pram. Dukkevognen er rosa og lilla, og stellevesken har morsomme trykk fra BABY Borns verden.

Inneholder:

 • BABY Born Deluxe Pram – dukkevogn med avtakbar bag
 • Stelleveske

Detaljer:

 • Med sammenleggbart metallunderstell
 • Høydejustert håndtak: 46-77 cm høy
 • Oppbevaringskurv under setet
 • Justerbare rygg- og fotseksjon
 • Brede hjul
 • Passer til dukker opptil 43 cm
 • Farge: rosa og lilla
 • Mål: B71 x D43 x H47 cm
 • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell828649
EAN4001167828649
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.