Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born Deluxe Sleepover Party pysjamas

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
09184-54
   

I dag skal Baby Born på besøk til bestemor og bestefar! Baby Born har sin egen pysjamas med. Den stripete nattskjorta har makronmønster - lekre, franske småkaker. Kanskje bestefar kan bake sånne? Hun matcher skjorta med et par behagelige pysjbukser og noen gøyale sokker.

Den rosa lua kan også brukes som sovemaske. Den kaninformede puten er perfekt til å kose med eller gjemme seg bak hvis spøkelseshistoriene blir for skumle. Inneholder: originale klær til Baby Born-dukken.

Produktdetaljer
Modell824627
EAN4001167824627
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.