Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe utedress med støvler og vannkanne - til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
04218-139
   

Våren betyr plantetid. Men først må høstbladene fjernes fra blomsterbedene. Og, ups! Nå har de landet på BABY Born sin utedress. Den fargerike utedressen med hette og glidelås foran har trykk av blader over hele dressen. Det er best for den lille gartneren å bruke gummistøvler når hun snubler rundt i den gjørmete jorden. Når frøene er sådd, vanner BABY Born med den andeformede vannkannen.

Inneholder:

  • BABY Born Deluxe utendørssett 43 cm
  • Utedress
  • Gummistøvler
  • Vannkanne

Detaljer:

  • Passer til dukker med høyde 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med 

Produktdetaljer
Modell830086/832042
EAN4001167832042
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.