Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born interaktiv soft touch dukke med tilbehør - 43 cm jentedukke

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 433,-
På lager
SKU
09184-51
   

For første gang føles Baby Born nå enda mykere - perfekt å kose med. Kroppen hennes har blitt mykere og mer fleksibel, så de livaktige funksjonene som alle fungerer uten batterier, er enda lettere å leke med. Baby Borns armer er mer mobile nå, som gjør det lett som en lek å kle på dukken. Baby Born elsker å spise babymat fra skålen med skjeen sin, og yndlingsdrikken hennes er vann fra tåteflasken.

Når hun er lei seg og man klemmer overkroppen hennes, gråter hun en ekte dukketåre. Kanskje hun må tisse? Ved å presse på den myke magen får man den lille til å tisse litt, og så gjør hun til og med 'nummer to' når man trykker på en knapp. Når hun blir lagt ned, lukker øynene hennes seg - så mangler hun bare en smokk i munnen. Baby Born dukken kan bades.

Inneholder:

  • Baby Born med blå øyne med sparkedress og lue på
  • 1 potte, 1 bleie
  • 1 skål med skje
  • 1 porsjon grøt
  • 1 tåteflaske
  • 1 fødselssertifikat
  • 1 vennskapsarmbånd til hvert barn og dukken deres

Detaljer:

  • Størrelse 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell824368
EAN4001167824368
MerkeBaby Born

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.