Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born dukkeklær - blå joggedress til dukke 38-46 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 150,-
Få igjen på lager
SKU
20620
   

Takket være den behagelige passformen kan BABY Born, Baby Annabell og andre dukker i størrelsen 38-46 cm gledelig låne hverandres tøy. Dette settet består av en deilig, myk hettegenser i blå, og en komfortable grå joggebukser. En søt, liten rev kikker nysgjerrig ut av lommen i fronten av hettegenseren. Et perfekt sett å bruke til en dag i parken, eller på en litt kaldere dag på lekeplassen. Klærne kan enkelt henges tilbake på hengeren når de ikke er i bruk.

Inneholder:

  • Bukser
  • Hettegenser
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukker 38-46 cm
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell870136
EAN4001167870136
MerkeBABY Born
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.