Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born antrekk - grønn kjole med leggings til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
20613
   

Er skjønt sett med kjole og leggings til BABY Born dukken din. Den grønne kjolen har et morsomt og fargerikt eplemotiv med en kravlende larve, en dekorativ rød bord langs nedre kjolekant, og søte pokadotter på ermene og kragen. Mørke leggings gjør at man også kan bruke kjolen til litt kaldere dager, og kjolen passer utmerket til flere anledninger. Ta på dette antrekket til en tur til parken, eller for å besøke besteforeldre. Alle vil bli sjarmert av dukken med det skjønne antrekket.

Inneholder:

  • Kjole
  • Leggings
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer for dukker 38-46 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell870068
EAN4001167870068
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.