Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Dolly Moda Jeans kjole 38-46 cm

-37%

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
37%
Kampanjepris 95,- Vår lavpris: 150,- Du sparer: 55,-
På lager
SKU
20609
   

Takket være dette behagelige settet kan BABY born, Baby Annabell og andre dukker i størrelsen 38-46 cm. låne hverandres tøy. Jeans-kjolen med rosa ermer og multi-lags design og et blomstrete underskjørt. Foran er kjolen utsmykket med en skjønn, fargerik blomst.

  • Passer for dukker i størrelsen 38-46 cm

 

Produktdetaljer
Modell870006
EAN4001167870006
MerkeBaby Born

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.