Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born dukkeklær - rosa pysjamassett til dukke 38-46 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 173,-
På lager
SKU
20614
   

Når leggetiden nærmer seg, er det godt å ta på seg en god pysjamas før man krøller seg inn i dynen. Denne søte, rosa todelte pysjamasen passer utmerket til dukker som er ca. 38-46 cm høye, som for eksempel BABY Born og Baby Annabell dukkene dine. Den rosa nattkjolen har et søtt bamsemotiv med en nusselig sløyfe, og tilhørende stripete nattbukser. Drøm søtt og behagelig i denne herlige pysjen!

Inneholder:

  • Nattkjole 
  • Nattbukse
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer for dukker 38-46 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell870075
EAN4001167870075
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.