Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born dukkeklær - rosa joggedress med ekorn - 38-46 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 175,-
Få igjen på lager
SKU
20612
   

En supersøt joggedress til din BABY Born dukke! Dette settet består av grå joggebukser og en søt, rosa hettegenser med et ekorn som titter ut gjennom lommen. Så søt! Takket være den deilige passformen kan både BABY Born, Baby Annabell og andre dukker i størrelsen 38-46 cm, gledelig bruke sette settet også. 

Inneholder:

  • Grå joggebukser
  • Rosa hettegenser med ekorn
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer for dukker i størrelsen 38-46 cm

Merk: dukke medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell870044
EAN4001167870044
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.