Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born dukkeklær - rosa joggedress 38-46 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
20612
   

Takket være den deilige passformen kan Baby Born, Baby Annabell og andre dukker i størrelsen 38-46 cm, gledelig låne hverandres tøy. Et skjønt lite ekorn ”bærer” sin nøtt i den bløte, rosa hettetrøyes kengurulomme.

Det følger med et par matchende grå treningsbukser.

Detaljer:

  • Passer for dukker i størrelsen 38-46 cm
Produktdetaljer
Modell870044
EAN4001167870044
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.