Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born dukkeklær - rosa joggedress 30-36 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 145,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
20617
   

Et skjønt lite ekorn ”bærer” sin nøtt i den bløte, rosa hettetrøyens kengurulomme. Det følger med et par matchende grå treningsbukser så dukken kan bevege seg fritt rundt når hun leker.

  • Passer for dukker i størrelsen 30-36 cm
Produktdetaljer
Modell870105
EAN4001167870105
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.