Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born first love dukke - 30 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04195-22
   

Denne Baby Born dukken er en trygg og god dukke å ha med seg i sengen for din baby.Den søte dukken kommer i rosa natt-tøy og er klar for natta når ditt barn skal legges. Dukken er 30 cm lang.

Innhold:

  • Dukke

Detaljer:

  • Mål: ca 30 cm lang
  • Vekt: 0,35 kg
  • Alder: Fra 0 mnd
Produktdetaljer
Modell825310
EAN4001167825310
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.