Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born Funny Toilet

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 286,-
Få igjen på lager
SKU
10172-42
   

Baby Born-dukken har fått nok av bleier. Pottetreningen blir kjempe morsom med dette nye toalettet. Baby Borns rosa trone, med sitt fargerike sete, passer til andre baderomsmøbler fra samme serie.

Når Baby Born sitter på toalettet spilles det en melodi, og hun får applaus når hun er ferdig. Hvis du trykker på toalettsetet et par ganger vil du høre fiselyder, latter eller tisse-lyder og applaus.

  • Batteribehov: 2 x AA (følger ikke med)
  • Mål: 16 x 23 x 12,5 cm

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell823903
EAN4001167823903
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.