Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Happy Birthday bæresele til dukke - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 197,-
Utsolgt
SKU
04218-124

I denne bæreselen vil BABY Born føle seg som en prinsesse, og vil alltids være i nærheten av sine dukkeforeldre. Bæreselen er bursdagsinspirert og setet er dekket med fargeskiftende paljetter. Det er trykk av stjerner i seteryggen og kaninen Benno er også på utflukt som astronaut på selene. Selene kan justeres og kan brukes av dukker i forskjellige størrelser. Bæreselen er perfekt til tur, og du kan ta med deg din Baby Born dukke overalt. Fest bæreselen på magen og sett dukken i selen. Baby Born dukken liker å ha oversikt og å få med seg alt som skjer.

  • BABY Born bæresele med justerbart sele-system for 43 cm dukker og mindre dukker
  • Med fargeskiftende paljetter
  • Festes med stropp rundt halsen og spenne rundt livet

Inneholder:

  • BABY Born Happy Birthday bæresele til dukke

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell831113
EAN4001167831113
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.