Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Happy Birthday stelleveske med stellematte, bleie, rangle og pudderboks

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04218-123
   

BABY Born og hennes bursdagsgjester drar til en innendørs lekeplass, hvor temaet er verdensrommet. Astronaut-temaet har høy etterspørsel blant de små for øyeblikket. Skulle det oppstå et lite uhell er det bra at den glitrende stellebaggen med romdesign er rett i nærheten. Stellebaggen inneholder en stellematte med kaninen Benno som astronaut, en pudderboks og en ekstra bleie. Mens du skifter på dukken kan dukken leke med ranglen sin, og på noen sekunder vil hun være glad igjen.

Inneholder:

  • Stellebag
  • Stellematte
  • 1 bleie
  • Pudderboks
  • Rangle

Detaljer:

  • Passer til dukker opptil 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell831106
EAN4001167831106
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.