Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe Jeans Collection - snekkerbukse med skjorte, lue og solbriller til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 250,-
Få igjen på lager
SKU
17501
   

Kle BABY Born dukken din i dette stilige dongri-antrekket! Antrekket består av en snekkerbukse, grå t-skjorte, fargerik og stripete lue og et par stile solbriller. Med disse klærene er dukken din klar til både bytur og en tur til parken, og passer både til jentedukker og guttedukker. Det kule printet på buksene gir antrekket det lille ekstra, og står i fin stil til den kule luen. Ta på de kule solbrillene og nyt en dag i solen. 

Inneholder:

  • Snekkerbukse
  • T-skjorte
  • Lue
  • Solbriller

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke er ikke inkludert

Produktdetaljer
Modell822210 gutt
EAN4001167822210
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.