Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Jogging Suit - rosa og turkis joggedress til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
06195-199
   

Hva er vel bedre enn å kle seg i en behagelig, men ultrakul joggedress? Dette kjempesøte joggesettet til BABY Born består av en rosa hettegenser med print, og en turkis joggebukse med rosa lommer. Med denne dressen er BABY Born klar for en avslappende dag hjemme.

Inneholder:

  • Hettegenser (rosa)
  • Joggebukse (turkis)
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukker følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell826676
EAN4001167826676
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.