Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Little Casual antrekk - rosa genser og grå joggebukse til dukke 36 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
06205-12
   

BABY Born har tatt på seg en rosa genser med kult trykk av anden Berta og en grå joggebukse. Begge deler i deilig og behagelig bomull, og genseren har søte blonder på en asymmetrisk kant. Dette er et antrekk som er perfekt for en ettermiddag hjemme på lekerommet, eller en tur til parken. 

Inneholder:

  • Genser
  • Joggebukse
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Farge: rosa og grå
  • Passer til dukker 36 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell827932
EAN4001167827932
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.