Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Play and Fun sykkel - til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
04195-13
   

Baby Born elsker å sykle og denne sykkelen er alt annet enn kjedelig! Sykkelen er hvit og rosa med dekorative blomster langs rammen. Den flotte pynten på sykkelstyret svaier i vinden og det blå Bruno bjørn-lyset blinker så alle forbipasserende kan se syklisten. Sykkelen har hånd-og fotbremse, et beltesystem og et komfortabelt sete som sikrer Baby Borns sikkerhet og balanse. Den rosa sykkelkurven kan fint brukes til oppbevaring av det du måtte ønske. "ring ring! Unna vei!" Baby Born bruker gjerne den fine anderingeklokken for å si ifra at hun kommer.

Innhold:

  • Sykkel
  • Sykkelkurv
  • Blinkende lys
  • Ringeklokke
  • Seler og feste

Detaljer:

  • Vekt: ca 1 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: dukke og hjelm følger ikke med

Produktdetaljer
Modell827208
EAN4001167827208
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.