Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Play and Fun sykkelsete

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 163,-
På lager
SKU
04195-15
   

Med Baby Born sykkelsete kan du enkelt ta med deg Baby Born på sykkeltur. Setet festes enkelt til rattet på sykkelen din med borrelåsbånd, og dukken festes med seler i setet. God tur!

Innhold:

  • Sykkelsete

Detaljer:

  • Vekt: ca 1 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Model827277
EAN4001167827277
MerkeBaby Born

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.