Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Play Fun Deluxe Camping Outfit - telttur dukkeklær til dukker 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 324,-
Utsolgt
SKU
79010

Med dette herlige antrekket bestående av skjorte, hatt, shorts og sko, er BABY Born klar for en hyggelig tur ute i naturen. Med dette settet er hun klar for både en campingtur med grilling på bål, en koselig gåtur med fuglekikking i skogen, eller speiderleir med morsomme utendørsaktiviteter. Uansett hva som står på agendaen er BABY Born like klar som hun er stilig. 

Inneholder:

  • Skjorte
  • Bukser
  • Sko
  • Solhatt

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell823767
EAN4001167823767
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.