Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Play Fun Deluxe Camping Outfit

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 324,-
Få igjen på lager
SKU
79010
   

På campingtur, en gåtur i naturen eller på speiderleir – uansett hvilken utendørsaktivitet det er snakk om så er BABY born® klar i sitt perfekte Deluxe Camping Outfit.

Settet består av:

  • Skjorte
  • Bukser
  • Sko
  • Solhatt

Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell823767
EAN4001167823767
MerkeBaby Born

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.