Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Play and Fun fjernstyrt scooter til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
09184-56
   

Gi plass til Baby Borns fjernstyrte scooter! Det rosa kjøretøyet kan kjøre både forlengs og baklengs. Baby Born har masse plass på det brede setet til å sitte støtt og behagelig. Når hun snur, lyser en lampe i den retningen hun svinger mot for å advare de andre dukkene og bamsene om å komme seg bort fra veien.

Baby Borns turer er aldri kjedelige, så selvfølgelig kan scooteren hennes heller ikke være det - derfor følger det med klistremerker som det kan pyntes med!

Inneholder:

  • Baby Born Scooter
  • Fjernkontroll
  • Klistremerker

Detaljer:

  • Mål: 35 x 40 x 20 cm
  • Batteribehov: 4 x AA og 3 x AAA (følger ikke med)

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell824771
EAN4001167824771
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.