Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Pony Farm Riding Set - komplett rideantrekk til dukke 43 cm

-29%

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

29%
Kampanjepris 210,- Vår lavpris: 294,- Du sparer: 84,-
På lager
SKU
06205-56
   

BABY Born er bare elsker å være med hester. Og hva trenger en liten rytter? Selvfølgelig et rideantrekk med utstyr. En rosa genser med trykk av BABY Borns yndlingshester matcher de lilla ridebuksene. Ridestøvlene er sorte og den rosa hjelmen er prikken over i-en. Nå er Baby Born klar for hestemoro! Det følger også med en kam slik at dukken din kan gre den flotte manken til hesten hennes.

Inneholder:

  • Genser
  • Ridebukse
  • Ridestøvler
  • Hjelm
  • Kam
  • Pisk

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke og hest følger ikke med

Produktdetaljer
Modell827772
EAN4001167827772
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.