Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born antrekk - skøyter og vinterkjole

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
06195-174
   

BABY born drømmer om å bli prinsesse når hun vokser opp. Og da elsker hun is over hele jorden, jordbæriskrem, brus, slushis og skøytebaner. Hun kan allerede skøyte i sirkler i sine hvite skøyter. Men hun må øve mer, hvis hun skal gjøre et trippelvinkelsprang.

Kle din dukke som en ekte prinsesse i den glitrende kjolen hvor den øvre delen ser ut som om den er laget av isbiter. Den blå kjole er dekket med iskrystaller og kommer med en matchende tiara. Hva er vel et vinterantrekk uten skøyter. Nå kan din Baby Born dukke skøyte som en prinsesse!

Inhold

  • Tiara
  • Kjole
  • Skøyter
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell827550
EAN4001167827550
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.