Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Scooter dukkehjelm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 136,-
På lager
SKU
06195-160
   

Denne rosa hjelmen er ikke bare søt, men også veldig viktig når Baby Born skal ut å kjøre scooter. Kombiner hjelmen med 824771 Baby Born Scooter og du er klar for en morsom kjøretur.

Innhold:

  • BABY Born Scooter dukkehjelm 

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell825914
EAN4001167825914
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.