Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sister Fashion - rosa hettegenser og skjørt til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
01205-82
   

BABY Born Sister dukkene er litt eldre enn BABY Born, og stilen hennes er ofte litt mer fancy. Hun elsker glitter og paljetter i glade farger, og spesielt paljetter som skifter farge.

Dette kule antrekket består av en rosa hettegenser og et lilla skjørt som får mørkelilla farge når man stryker over paljettene. Skjørtet med paljetter og sølvbånd er satt sammen med den rosa hettegenseren med trykk av en supersøt kanin. Sløyfene på armene setter prikken over i-en. Når antrekket ikke er i bruk kan det henges på den medfølgende kleshengeren. 

Inneholder:

  • Hettegenser
  • Skjørt
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer dukker som er 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell828182
EAN4001167828182
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.