Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BABY Born Sister Styling Mermaid sminkedukke - frisørhode til vann med dusjhode og 8 tilbehør

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 453,-
På lager
SKU
04218-150
   

Gjør badekaret om til en frisørsalong i vann med denne BABY Born Sister Mermaid Head sminkedukken med dusjhode og tilbehør til håret!

Fest BABY Born stylinghodet til bunnen av badekaret ved hjelp av sugekoppen under podiet, og fyll opp med vann. Frisørjobben kan nå begynne! Det fargerike håret til dukken i myke pastellfarger er av høy kvalitet og kan styles om og om igjen til nye frisyrer. De 6 hårklypene og tiara-pynten passer på at håret holder seg på plass.

  • Morsom leke til badekaret
  • Festes med sugekopp
  • Fungerende dusjhode

Foran dukken er det et brett som du kan legge tilbehøret på, samt en holder for børsten med sjøstjerner på. Det følger også med et fungerende dusjhode som henger foran dukken. Når dusjhodet tas opp av holderen, starter pumpen og vannet kommer, men bare når frisørhodet er i vann. Det lett roterbare frisørhodet er malt med magiske mønstre og kan videre sminkes om ønskelig. Dette settet er for alle små frisører som elsker vann og havfruer, og som vil lage fantasifulle frisyrer. Man kan selvfølgelig også style dukken uten vann som et helt vanlig frisørhode. Style dukken slik du selv ønsker!

Inneholder:

  • BABY Born Sister Mermaid sminke- og frisørhode
  • 6 hårklyper
  • Hårbørste 
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca. 37 cm
  • Batteribehov: 4 x AA/LR6 (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell830550
EAN4001167830550
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.