Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sister Styling Creative Head - sminkehode

-27%

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
27%
Kampanjepris 394,- Vår lavpris: 543,- Du sparer: 149,-
På lager
SKU
06205-06
   

Med dette BABY Born Styling hodet, kan du style i alle regnbuens farger. Bruk fargepaletten til å lage tøffe striper i dukkens hår, sett på glinsende klistermerker i kinnet hennes og bruk de søte spennene til å sett opp håret.

Fire hårbånd og to klyper holder det nydelige håret på plass. Farg håret i rosa, lilla eller turkis med krittfargen. Blir det for mye farge, kan du enkelt børste ut fargen med den medfølgende børsten. Så morsomt!

Dukken har dessuten glitrende øyevipper som pynter dukken ekstra.

Innhold:

  • BABY Born Styling Head
  • Børste
  • Strikk
  • Spenner
  • Hårkritt
  • Klistermerker

Detaljer:

  • Alder. Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell827307
EAN4001167827307
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.