Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sister Styling Head - sminkehode

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
06205-21
   

Style dette flotte BABY Born sminkehodet med over 27 vidunderlige tilbehør. Dukkehodet har langt blondt hår og de medfølgende blomsterspennene, klypene og strikkene kommer godt med når du skal leke frisør med denne dukken.

Det følger også med et øyenskyggesett og BABY Born vil se slående vakker ut når du er ferdig. Det rosa hårbåndet kan integreres i frisyren og du kan feste blomster og spenner på det for en forfriskende sommerstil. Blomstene og de medfølgende pinsene kan også festes på singleten til sminkedukken.

Inneholder:

  • BABY Born sminkehode
  • 4 hårstrikk
  • 2 hårklyper
  • Børste
  • Hårbånd
  • Blomster
  • Øyenskygge

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell825990
EAN4001167825990
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.