Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sleepy for babies - myk dukke for babyer - 30 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
06205-04
   

Søte BABY Born Sleepy dukken har et ekte sovehjerte, og hun har alltid nattluen sin på. Hun vil bli din nye bestevenn! Den søte dukken har en myk kropp i stoff og måler ca. 30 cm. På luen hennes er det brodert lukkede øyne, og når hun er trøtt kan man bare trekke luen ned over øynene.

”Sov godt!” - Den lille drømmerens motto er brodert på den koselige, rosa sparkedressen sammen med himmelske motiver. Dukken har et mykt plasthode som egner seg godt til selv nyfødte og dukken kan håndvaskes på 30 grader.

Inneholder:

  • BABY Born Sleepy for babies - dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Myk kropp
  • Håndvaskes på 30 grader
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell829684
EAN4001167829684
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.