Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Sister - interaktiv blond jentedukke med 6 funksjoner - drikker, bader og gråter - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
04218-114
   

BABY Born Sister - en interaktiv dukke på 43 cm med langt blondt hår som både kan gråte, drikke og bades. Tilsammen har hun 6 morsomme funksjoner å utforske!

BABY Born søster elsker å style håret. Hver dag finner hun opp nye frisyrer enten om det er fletter, hestehale eller om det dekoreres med forskjellige hårtilbehør. Spennene, hårstrikkene og det ekstra håret med farge passer perfekt til antrekket hennes. Lillesøster Baby Born liker veldig godt det ekstra håret med farge og vil alltid dra dem ut av søsterens hår. Da kan Baby Born søster begynne å gråte, men kun om hun har drukket vann fra flasken sin tidligere.  

Baby Born søsteren har på seg en asymmetrisk topp med søte volanger og et skjørt med jeansutseende. Det passer til den grå leggingens med rosa striper på siden og de rosa skoene. Dukken har myk kropp og bevegelige kneledd slik at hun kan stå oppreist alene. Hun kommer med 6 virkelige funksjoner som inspirerer til rollespill og lek, som fremmer fantasien. 

Baby Born søster er veldig glad i bade og plaske med vannflasken sin, men også spesielt med lillesøster Baby Born. Så gøy med vann! Men hvis Baby Born plasker for mye og spruter vann, vil Baby born søster begynne å gråte når du trykker på overkroppen hennes. 

Inneholder:

  • Baby Born søster-dukke
  • Kjole
  • Leggings og sko
  • Flaske
  • Børste
  • 1 vennskapsarmbånd
  • 2 hårspenner med ekstra hår

Detaljer:

  • Mål: (H) 43 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell830345
EAN4001167830345
MerkeBABY Born
830345 Baby born sister dukken som kan drikke 830345 Baby born sister dukken som kan drikke

Drikker

BABY Born Sister dukken drikker gjerne vann fra flasken sin.

830345 baby born sisterdukke som kan bades 830345 baby born sisterdukke som kan bades

Gre håret

Gre og style det lange, blonde håret til dukken med børsten.

830345 baby born søster med langt blondt hår 830345 baby born søster med langt blondt hår

Bader

Sister-dukken elsker å bade! Bare husk å tørk dukken godt etterpå.

Gråter

Søsterdukken gråter ekte dukketårer når hun blir lei seg.

830345 interaktiv dukke som kan stå selv 830345 interaktiv dukke som kan stå selv

Står selv

Den interaktive dukken kan stå helt selv på egne ben.

830345 dukke med fleksible knær 830345 dukke med fleksible knær

Fleksible knær

Dukken har bøybare knær for mer autentisk lek.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.