Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Soft Touch interaktiv Brother dukke - 43cm - 2019 modell

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
06195-162
   

Broren til Baby Born dukken har stjålet hårbørsten hennes igjen, selv om han har sin egen til å frisere det bustete håret sitt med. Men hvem kan vel motstå det lure ansiktet hans og det rampeaktige utseende? Gutten med den myke kroppen er alltid på farten – de kule skoene hans og de fleksible knærne tar alltid Baby Born broren hvor han enn vil. Han stopper kun for å drikke av flasken sin.

Dukken har på seg dongeribukse, hvit t-skjorte med trykk og caps.

Dukken kan begynne å gråte, men ikke bekymre deg, alt ordner seg med en klem.

Innhold:

  • Dukke
  • Antrekk
  • Flaske
  • Børste

Detaljer:

  • Mål: H43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell826911
EAN4001167826911
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.