Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Soft Touch Brother - interaktiv guttedukke med 6 funksjoner - gråter, drikker og bader - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 542,-
På lager
SKU
06195-162
   

BABY Born Soft Touch Brother - en interaktiv dukke på 43 cm med 6 morsomme funksjoner å utforske. Dukken kan både gråte, drikke og bades!

Broren til BABY Born dukken har et rufsete, brunt hår og skjønne, brune øyne. Han har nok en gang stjålet hårbørsten til søsteren sin selv om han har sin egen, men hvem kan vel motstå det uskyldige ansiktet hans med det glimte i øynene? Guttedukken med den myke kroppen er alltid på farten. Beina går i ett, og han stopper kun for å drikke litt vann av flasken sin.

Favorittantrekket hans er jeans og den hvite t-skjorten sin med morsomt Bello the Dog motiv. Som den kule gutten han er, bærer han selvfølgelig capsen bak-frem, og det er umulig å overtale han å snu den. Ønsker du å prøve, vil nok dukken begynne å gråte, men ikke bekymre deg, - alt ordner seg med en klem.

Inneholder:

  • BABY Born Soft Touch Brother - guttedukke
  • Jeans, t-skjorte, sko og caps
  • Flaske
  • Vennskapsarmbånd
  • Kam

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell826911
EAN4001167826911
MerkeBABY Born
826911 BABY Born guttedukke som står selv 826911 BABY Born guttedukke som står selv

Står selv

BABY Born Brother-dukken kan stå oppreist helt selv.

BABY Born interaktiv dukke som gråter 826911 BABY Born interaktiv dukke som gråter 826911

Gråter

Guttedukken kan gråte ekte dukketårer. Kan du trøste han?

Guttedukke fra baby born som kan bades 826911 Guttedukke fra baby born som kan bades 826911

Badetid

Den interaktive dukken elsker å bade! Bare husk å tørke han godt etterpå.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.