Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BABY Born Soft Touch Little Boy - interaktiv guttedukke med 7 funksjoner - gråter, sover og spiser - 36 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 418,-
Få igjen på lager
SKU
06205-14
   

BABY Born Soft Touch Little Boy – en interaktiv liten guttedukke på 36 cm med myk kropp og flere morsomme funksjoner. Gi han mat og drikke, og skift bleie på han!

Han har på seg en søt sparkedress og en lue med morsomme trykk, og er klar for nye eventyr. Guttedukken passer barn fra 2 år og inspirerer til spennende rollespill og fantasifulle eventyr. Soft Touch dukkene har mange interaktive funksjoner som gjør leken mer autentisk og kreativ. Armene, bena og hodet til BABY Born er bevegelige, og han elsker å drikke fra flasken sin etterfulgt av en liten høneblund. Guttedukken lukker øyene når han blir lagt for å sove litt, og er han lei seg kan han til og med gråte ekte dukketårer. Når han våkner igjen kan det være lurt å bytte bleie, for han har nok tisset litt etter alt vannet han drakk fra flasken sin.

BABY Born øver seg også på å gå på potte og å spise selv, selv om han ikke klarer det helt selv enda. Derfor er det kjempefint om du kan hjelpe ham med treningen. Den kaninformede tallerkenen og skjeen er et morsomt tilbehør og BABY Born blir så glad når han ser den søte tallerkenen sin.

Inneholder:

  • BABY Born Soft Touch Little Boy guttedukke med sparkedress og lue
  • Potte og tøybleie
  • Flaske
  • Smokk
  • Tallerken med skje
  • Fødselssertifikat

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 cm
  • Alder: fra 2 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell827338
EAN4001167827338
MerkeBABY Born
827338 baby born dukke med 7 funksjoner 36 cm 827338 baby born dukke med 7 funksjoner 36 cm

Badetid

Babydukken elsker å bade! Bare husk å tørke han godt etterpå.

Dukke fra baby born som kan gråte ekte tårer 827338 Dukke fra baby born som kan gråte ekte tårer 827338

Gråter

Når dukken blir lei seg, kan den gråte ekte dukketårer.

Interaktiv dukke med 7 funksjoner for autentisk lek 827338 Interaktiv dukke med 7 funksjoner for autentisk lek 827338

Drikker

BABY Born dukken drikker gladelig fra flasken sin.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.