Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Soft Touch Interaktiv Søster 43 cm - dukke med langt hår

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
06195-195
   

Baby Borns søster har langt blondt hår, joggegenser, skjørt og leggings i denim. De matchende skoene gjør henne moteriktig og utrolig søt. Alle snur seg for å se på dukken med det fine tøyet og de blå øynene. Stell dukken på håret med den medfølgende børsten og hårpynten og du kan style Baby Born dukken til enhver anledning.

Selv om dette er storesøsteren til Baby Born kan de to byttelåne tøy. De er nemlig like store selv om de ikke er like gamle. Er det ikke fantastisk?

Innhold:

  • Baby Born søster-dukke
  • Antrekk med sko
  • Flaske
  • Børste
  • Hårpynt og strikk

Detaljer:

  • Mål dukke: H43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell824603
EAN4001167824603
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.