Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born sommerkjole med pins og hårbånd til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
03184-49
   

Hva mer kan man ønske seg enn BABY Born i sin søte sommerkjole? Et perfekt antrekk til stranden eller til en hagefest. Den stilrene rosa kjolen med flere lag og korte armer er dekorert med søte, glade print.

Fullfør antrekket med BABY Born det rosa hårbåndet med 12 forskjellige prints etter ditt design. Hele outfitet passer til dukker på ca. 43 cm. Hårbåndet og den vakre kjolen vil også passe fabelaktig til på BABY Borns Sister dukkene.

Inneholder:

  • BABY Born rosa sommerkjole
  • Hårhånd
  • 12 pins
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell824481
EAN4001167824481
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.