Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born sommerkjole med pins

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
03184-49
   

Hva mer kan man ønske seg enn Baby Born i sin søte sommerkjole? Et perfekt sett til stranden eller en hagefest. Den stilrene kjolen med flere lag og korte armer. Søte, glade print dekorerer den lyserøde fargen på kjolen.

Sett Baby Born tøy sammen med det lyserøde hårbåndet med 12 forskjellige prints etter ditt design. Hårbåndet ser også fabelaktig ut i langt blond hår, som Baby Born sister har.

  • Klærne passer til 43 cm dukker

Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell824481
EAN4001167824481
MerkeBaby Born

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.