Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Born Strikket kjole og tights til dukker 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
06195-166
   

Baby Born ser ekstra søt og nusselig ut i strikkeklær, og dette settet med strikket tights og kjole er perfekt når hun skal kle seg for å holde varmen. Hun blir i tillegg veldig fin og kan dra i hvilket som helst selskap med dette stilige strikkesettet fra en nær slektning. Det er søte små print på tightsen og på kjolen er det to fine fugler. Når Baby born skal skifte av seg klærne kan du henge det på kleshengeren som følger med. Den passer perfekt til de små klærne.

Innhold:

  • Kjole
  • Tights
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til Baby Born duker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell826966
EAN4001167826966
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.