Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Surprise Blooming Babies - dukke i kukong med fødselsattest - hvilken dukke får du?

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 156,-
På lager
SKU
01205-109
   

Storken kommer nå også med BABY Born minidukker som sover søtt i kukongen sin. Utforsk disse morsomme dukkene trinn for trinn. Kukongen du mottar av storken viser nemlig ikke hvordan den nye babydukken din ser ut, så det blir en morsom overraskelse fra storken.

Du kan ta av stoffet for å se babyens kokong. Den nyfødte kan ta en lur blant annet som en sommerfugl, blomst, bie, and eller en enhjørning. Øynene er fortsatt lukkede, og for å avsløre fargen stryker du forsiktig over øyelokkene med en fuktig klut.

Åpne forsiktig kokongen for å avdekke hudfargen, hårfargen og frisyren. Har du fått en gutt eller ei jente, og hvilken farge er babyens flaske? Overraskelsesbabyene elsker å drikke vann fra flasken sin. Har du lagt merke til den flotte glittereffekten? Når du har oppdaget alle babyens overraskelser, kan du fylle ut fødselsattesten.

Inneholder:

  • Kokong med dukke
  • Bleie
  • Flaske
  • Fødselsattest
  • Oversikt over alle babyene du kan samle

Detaljer:

  • Selges assortert - hvilken dukke du får er en overraskelse
  • Mål: ca. 11 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: du vet ikke hvilken dukke du får før den åpnes.

Produktdetaljer
Modell904244
EAN4001167904244
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.