Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born sykkelsete til dukke 43 cm - festes på sykkelstyret

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 176,-
Utsolgt
SKU
03217-1

Ta med deg dukken på sykkeltur med BABY Born sykkelsete til dukker på inntil 43 cm - sykkelsetet festes på sykkelstyret med borrelåsstropper.

Selv om BABY Born trener flittig på å sykle på sykkelen med støttehjul, kan det være tungt å sykle de lengre turene selv. Da er dette gule og komfortable sykkelsetet midt i blinken, da kan BABY Born dukken hvile bena, men likevel bli med barnet på sykkeltur. Selve setet kan festes på sykkelstyret på ulike barnesykler ved hjelp av borrelåsstroppene. Stolens sete er ergonomisk formet og er dekorert med fine, geometriske mønstre. Sele-systemet sørger for at BABY-Born dukken (følger ikke med) alltid sitter stabilt i setet på turene, selv når veien noen ganger er ujevn.

Inneholder:

  • BABY-Born sykkelsete med sele-system

Detaljer:

  • Passer til dukker 43cm
  • Alder: fra 3 år
  • Festes til barnets sykkelstyre ved hjelp av borrelås

Merk: dukke og hjelm medfører ikke

Produktdetaljer
Modell830048
EAN4001167830048
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.