Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born sykkel til dukke 43 cm

-40%

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

40%
Kampanjepris 294,- 487,- Du sparer: 193,-
På lager
SKU
01217-32
   

Med denne terrengsykkelen kan din BABY Born-dukke sykle på sykkelstien. Den er utstyrt med slitesterke dekk som tåler å rulle over hindringer som pinner og steiner i ny og ne. Denne tøffe, svarte og rosa sykkelen med gule detaljer kommer med en matchende drikkeflaske som det er kjekt å ha etter sykkeløkten. Fest flasken i beholderen bak på sykkelen for å enkelt ta den med på turen.

Pling med den stilige ande-bjella og lys med bjørnelykten i front for å bli lagt ekstra merke til. BABY Born dukken (følger ikke med) vil sitte trygt på sykkelen på grunn av sikkerhetsbeltet og de gule stroppene både på styret og pedalene. Støttehjulene er dessuten til god hjelp for å holde balansen, og de gule sykkelskjermene beskytter for gjørmespruten.

Inneholder:

  • BABY Born sykkel med beltesystem
  • Andebjelle og bjørnelykt
  • Drikkeflaske

Detaljer:

  • Mål: 32 x 20 x 12 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Passer til dukker som er ca. 43 cm (H)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke og hjelm medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell830024
EAN4001167830024
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.