Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Trend Deluxe Coat 43 cm - vinterjakke til dukke

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
06195-165
   

Når det er vinter og Baby Born skal på ulike arrangementer ute, har hun alltid på seg den stilige jakka si. Vinterjakken glitrer og gjør det umulig for søsknene hennes å miste henne av synet. Hennes behagelige og fargerike leggings gjør det enkelt for henne å bevege seg, de varme støvlene og den søte luen passer på at hun alltid er god og varm.

Innhold:

  • Vinterjakke
  • Leggings
  • Støvler
  • Lue

Detaljer:

  • Passer til dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell826959
EAN4001167826959
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.