Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Trend Deluxe Snowsuit 43 cm - vinterdress til dukke

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
06195-164
   

”Pass opp!” BABY born kjører nedover akebakken med broren sin som om de hadde vært skutt av gårde. Den stilige sølvdressen hennes glitrer og skinner i sola som snøkrystaller. Den rosa pelsen på hetta holder halsen til BABY born varm og hun har på seg sin fargerike, stripete lue. For å sikre at den lille fartsbøllen ikke får kalde føtter, kommer dressen med matchende rosa sko og lue.

Innhold:

  • Vinterdress
  • Sko
  • Lue

Detaljer:

  • Passer til dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell826942
EAN4001167826942
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.